The Body Shop Albania

Double Pencil Sharpener

Double Pencil Sharpener

0/5
0 Mendime
Makeup-i i mrekullueshëm fillon me mjetet e mrekullueshme dhe kjo mprehëse  lapsash e dyfish do të mbajë produktet tuaja në majën e tyre.

 

Ky mjet i vogël i dizajnuar për xhepin tuaj të makeup-it, është i lehtë për t’u përdorur, duke nënkuptuar se mund të mbani lapsat tuaja në gjendjen më të mirë kur jeni në levizje. Dhe vjen me një pastrues të thurjes dhe një rast të heqshëm për të mbajtur copat, kështu që mund të mbani makeup-in tuaj pastër.

Por kjo nuk është gjithçka. Kjo mprehëse lapsash mat me ngjyrë jeshile është bërë nga 100% plastik riciklues.

  • Hapsira e dyfishe përshtatet për lapsa të ndryshëm
  • Përshtatet për lapsat tona Freestyle Multi-tasking Crayons
  • Ideale për të vendosur në çantën e grimave tuaja
  • E bërë nga plastika 100% e ricikluar **
Clear

Si përdoret

  1. Vendosni lapsin  për  në hapësirë  dhe ngadalë rrotullojeni për të mprehtësuar.
  2. Përdorni pastruesin midis përdorimeve për të mbajtur mprehtësuesin tuaj të freskët dhe ndaloni transferimin e ngjyrës midis lapsave.
  3. Zbrazni mprehtësuesin nëse është plot.
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Double Pencil Sharpener

My Review for Double Pencil Sharpener

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.