The Body Shop Albania

Eau de Toilette me Moringa

Aromë lulesh

Për lëkurë të thatë

Vegan

Eau de Toilette me Moringa

Aromë lulesh

Për lëkurë të thatë

Vegan

0/5
0 Mendime

Aromatizoni lëkurën tuaj në mënyrë delikate me një aromë të freskët lulesh me moringa. Përzierja e notave të sheqerit dhe ekstraktit të moringës krijojnë një aromë unike të freskët.

  • Eau de Toilette
  • Aromë e qëndrueshme
  • Aromë e freskët, me lule moringa
  • Përzierja e notave të sheqerit dhe moringës
  • Aromë unike, e freskët
  • Aromë e qëndrueshme
  • Pasuruar me thelbin e kallam sheqerit

Ekstrakt Moringa. Dhurata që vazhdon të dhurojë. Ekstrakti i gjethes moringa ka qenë një sekret bukurie për shekuj.

Clear

Si përdoret

Vendosni 1-2 pika në qafë dhe pikat e pulsit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Eau de Toilette me Moringa

Alkool Denat., Alkool, Ujë, Parfum, Linalool, Benzil Salicilat, Propilen Glukol, Geraniol, Glicerinë, Alkool t-Butil, Sorbitol, Eugenol, Alkool Benzil, Ekstrakt I gjethes së Moringës/ Moringa Oleifera, Benzoat Denatonium.

My Review for Eau de Toilette me Moringa

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.