The Body Shop Albania

Empowering White Musk® Gift Box

AROMË LULESH

SET DHURATASH PËR KUJDESIN E TRUPIT

VEGAN

Empowering White Musk® Gift Box

AROMË LULESH

SET DHURATASH PËR KUJDESIN E TRUPIT

VEGAN

0/5
0 Mendime

Jepni trupit atë rifreskim sensual dhe lulesh me kremra aromatik të freskueshëm gjatë muajit të Ramazanit dhe Bajramit me produktet aromatike dhe relaksuese të paketuara brenda kutisë tonë të dhuratave Empowering White Musk®.

Përdorni gjelin tonë të pastërimit dhe aromatik për dush. Lëreni lëkurën të ndjehet hidratuar me një sasi kremi trupi. Pastaj rifreskohuni me disa sprëkatje të mistit tonë me aromë. Aroma e pastër dhe e luleve në këto kremra vegane është krijuar me nota të aldehitëve të freskëta, jasemin absolut, lulin e lumenjve dhe muskun sensual.

Por kjo dhuratë nuk ju ngrit vetëm në rrugën tuaj shpirtërore. Ajo mbështet partnerët tanë të Tregtisë së Drejtë në Komunitet që na ndihmuan ta bëjmë atë.

Kremi ynë trupi është i pasuruar me shea butter nga Gana e Tregtisë së Drejtë në Komunitet, që ndihmon në sigurimin e pavarësisë financiare për më shumë se 600 gra në 11 fshatra. Ne gjithashtu paguajmë një premium mbi një çmim të ndershëm për të ndihmuar në investimin në projekte komunitare. Sot, mbi 49,000 persona përfitojnë indirekt nga ky fond premium. Pak e mrekullueshme, e drejtë?

Kutia e dhuratave është gjithashtu e riciklueshme.* Ose, përdorni atë përsëri për të ruajtur pjesë të ndryshme.

Kështu që, jepni këtë dhuratë ose trajtojuni veten tuaj për të festuar forcën dhe bashkëpunimin këtë Ramazan dhe Bajram. Dhe zbuloni si gjithashtu tregtia jonë ndihmon në mbështetjen e komuniteteve në të gjithë globin.

•White Musk® Flora Shower Gel 250ml

•White Musk® Flora Body Lotion 250ml

•White Musk® Flora Fragrance Mist 100ml

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Empowering White Musk® Gift Box

My Review for Empowering White Musk® Gift Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.