The Body Shop Albania

Energetic Blue Musk Zest Gift Box

SET DHURATE PER TRUPIN

VEGAN

Energetic Blue Musk Zest Gift Box

SET DHURATE PER TRUPIN

VEGAN

0/5
0 Mendime

Surprizoni veten ose një të dashur me kompletin elegant të dhuratave Blue Musk Zest Large.

Myshku blu magjeps me aromën e tij të freskët dhe pikante. Xhel dushi dhe shampo, Eau de Toilette dhe mbështjellës me një kombinim të ndritshëm të notave të agrumeve, portokallit të ëmbël, grejpfrutit ekspresiv, limonit të gjelbër dhe barbarozës. Sigurisht, formula plotësohet nga myshku ikonik i The Body Shop, i prodhuar pa dëmtuar kafshët, i cili i jep sofistikim aromës.

Formula e produktit pastrues është e pasuruar me aloe vera organike, e prodhuar në kuadër të programit të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në Meksikë, e cila hidraton dhe qetëson lëkurën e trupit.

Ky grup simpatik aromash është dhurata perfekte për çdo rast. Është e paketuar në një kuti të bërë me letër të certifikuar FSC, e përshtatshme për ripërdorim nga partneri ynë i tregtisë së drejtë në Komunitet, Get Paper Industry në Nepal.

  • Xhel dushi dhe shampo Blue Musk Zest 250 ml.
  • Eau de Toilette Blue Musk Zest 60 ml.
  • Roll-on Blue Мusk Zest Antidjersë 50 ml.
  • Projektuar për çdo gjini
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Energetic Blue Musk Zest Gift Box

My Review for Energetic Blue Musk Zest Gift Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.