The Body Shop Albania

Face Base Tea Tree Compact for Life Case

MBUSHJA NUK PËRFSHIHET

RIMBUSHET

E LEHTË PËR T'U PËRDORUR

E QËNDRUESHME

Face Base Tea Tree Compact for Life Case

MBUSHJA NUK PËRFSHIHET

RIMBUSHET

E LEHTË PËR T'U PËRDORUR

E QËNDRUESHME

0/5
0 Mendime

Kuti që rimbushet  për bazën e fytyrës të zgjedhur nga Tea Tree. Kutia mund të rimbushet me nuancën tuaj të  bazës së fytyrës me një klikim të lehtë, për t’ju dhënë atë përfundim të përsosur mat pa vaj dhe ka një pasqyrë të integruar për atë prekje në lëvizje.

Keni nevojë për një mbushje? Herën e parë që blini bazën e pemës së çajit, merrni për vete një Compact for Life dhe mund të porosisni rimbushje që vijnë me një sfungjer të ri aplikuesi sipas nevojës në të ardhmen.

Kutia e bën udhëtimin tuaj të fondacionit të qëndrueshëm dhe të qëndrueshëm ashtu siç na pëlqen në The Body Shop. Compact fo Life është bërë nga alumini dhe PCR.

*Mbushjet nga Tea Tree Face Base shiten veçmas
E ndertuar ne pasqyre
Klikoni lehtë brenda dhe kliko jashtë
Rimbushëse
Bërë me alumin dhe 30% PCR plastikë

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Face Base Tea Tree Compact for Life Case

My Review for Face Base Tea Tree Compact for Life Case

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.