The Body Shop Albania

Foam & Merriment Set Xhel Dushi

Foam & Merriment Set Xhel Dushi

0/5
0 Mendime

Gjallëroni rutinën e dushit të dikujt këtë Krishtlindje me kompletin tonë të dhuratave Foam & Merriment Xhel dushi Trio.

Zgjidhni nga tre xhel dushi me aromë frutash, me lëng dhe agrume.

Ky është mbushësi i përsosur i çorape ose surpriza Secret Santa për dikë që meriton një kënaqësi të vogël.

Kjo dhuratë nuk u sjell gëzim vetëm njerëzve që doni. Zbuloni se si ndihmon gjithashtu në përhapjen e dashurisë dhe ndarjen e gëzimit me njerëzit më vetëmohues në komunitetin tonë.

  • Xhel Dushi Satsuma 60ml
  • Xhel Dushi Pink Grapefruit 60 ml
  • Xhel Dushi Strawberry 60ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Foam & Merriment Set Xhel Dushi

My Review for Foam & Merriment Set Xhel Dushi

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.