The Body Shop Albania

Fuji Green Tea – Eau de Cologne

Aromë agrumesh

Vegan

Fuji Green Tea – Eau de Cologne

Aromë agrumesh

Vegan

0/5
0 Mendime

Zgjoni ndjesitë, me kolonjën tonë Fuji Green Tea. Është miksimi i çajit jeshil, bergamotit, limonit, mandarinës dhe aromave natyrale të luleve të Kamelias, jasminës dhe manushaqes. Zgjedhja juaj ideale nëse doni të dukeni të sofistikuara dhe elegante në detaj

Gjethet e Çajit Jeshil. Jo vetëm të këndshme për tu pirë, ne i përdorim gjethet e çajit jeshil në formulat tona më freskuese.

Clear

Si përdoret

1. Sprucojeni në qafë dhe në kyçet e duarëve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Fuji Green Tea - Eau de Cologne

Denat Alkooli, Alkool, Ujë, Parfum, Linalool, Limonene, Geraniol, Alkool t¬ Butil, Citral, Koumarin, Vaj i Gjethes Camellia Sinensis, Benzoat Denatoniumi, Acid Citrik, Benzoat Sodiumi, Sorbat Potasiumi.

My Review for Fuji Green Tea - Eau de Cologne

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.