The Body Shop Albania

Large Bamboo Paddle Hairbrush

Large Bamboo Paddle Hairbrush

0/5
0 Mendime

Mbani flokët tuaja të lëmuara dhe pa ngatërresa me furçën tonë të domosdoshme paddle. Kunjat ndihmojnë në stimulimin e skalpit dhe shpërndarjen e vajrave natyralë, për flokë të shëndetshëm që shkëlqejnë.

  • Furçë krehjeje
  • Bambu
  • Masazhon lëkurën e kokës
  • Ndihmon me flokët e ngatërruara
  • Ideale për të gjitha llojet e flokëve
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Large Bamboo Paddle Hairbrush

My Review for Large Bamboo Paddle Hairbrush

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.