The Body Shop Albania

Furçë Fresh Nude Foundation

Furçë Fresh Nude Foundation

0/5
0 Mendime

Me 2 gjatësi të ndryshme fijesh; ato të shkurtra për të aplikuar formulën dhe ato të gjata për të sfumuar.

Përdorni lëvizje rrethore për një bazë natyrale të njëtrajtshme që mund të duket si lëkura juaj.

Clear

Si përdoret

1.Vendosni fondatinën në fytyrë, aty ku doni mbuloni. 2. Përdorni lëvizje rrethore për të përhapur fondatinën, për një përfundim tëë barabartë dhe të njëtrajtshëm. 3. Aplikoni më tepër për më shumë mbulim.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Furçë Fresh Nude Foundation

My Review for Furçë Fresh Nude Foundation

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.