The Body Shop Albania

Furçë për Maskat e Fytyrës

Furçë për Maskat e Fytyrës

0/5
0 Mendime

Furça jonë e maskës së fytyrës përmban qime të gjata, të cilat krijojnë një kënd për të siguruar një aplikim të barabartë në të gjithë fytyrën, dhe maja e pjerrët lejon aplikimin në të gjitha qoshet dhe këndet e fytyrës.

  • Doreza është bërë nga druri i vidhit rus të çertifikuar nga FSC (Këshilli i Mbikëqyrjes së Pyjeve)
  • Fijet janë 100% sintetike – që do të thotë asnjë kafshë nuk është dëmtuar/shfrytëzuar për prodhimin e tyre!
  • Furça lejon aplikim të pastër të maskës duke mos lejuar të çoni dëm produktet tuaja të çmuara
  • Kombinohet në mënytë perfekte me maskat tona të fytyrës Expert Facial Masks.
Clear

Si përdoret

Për të siguruar aplikimin më higjienik të maskës ndiqni këto hapa:
1. Merrni maskë nga paketimi duke përdorur një spatul.
2. Përdorni furçën për të vendosur produktin në fytyrë, qafë dhe dekolte nëse dëshironi; Shmangni zonën e syve kur vendosni maskat.
3. Pastroni furçën pas çdo përdorimi me ujë të ngrohtë; Mund të pastroni furçën me larësin e fytyrës Skin Clearing Facial Wash për një pastrim më të mirë.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Furçë për Maskat e Fytyrës

My Review for Furçë për Maskat e Fytyrës

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.