The Body Shop Albania

Gift Card

Gift Card

0/5
0 Mendime

Dëshiron t’i bësh dikujt një dhuratë por nuk di se cfarë të zgjedhësh? Gift Card nga The Body Shop është zgjidhja perfekte për të surprizuar dike!

Si funksionon? Eshtë shumë e thjeshtë! Ndiqni hapat më poshtë:

  1. Zgjidhni vlerën që dëshironi të dhuroni.
  2. Shkruani emrin e marrësit
  3. Shkruani e-mail të marrësit ku do të shkojë kuponi elektronik i Gift Card
  4. Shkruani një mesazh për marrësin
  5. Shtoni kuponin në shportën tuaj
  6. Shkoni tek Shporta
  7. Plotësoni të dhënat tuaja dhe paguani me kartën tuaj të kreditit ose debitit ose me Paysera (duke qënë një kupon elektronik, për GiftCard, shërbimi i pagesës në dorëzim nuk ofrohet)
  8. Pasi paguani marrësi i dhuratës do të gjejë një e-mail me kodin e kuponit dixhital që mund të përdoret për blerje online ose në dyqan me vlerën që keni zgjedhur ju. Ju do të merrni një konfirmim me email për porosinë e kryer me sukses.

 

 

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Gift Card

My Review for Gift Card

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.