The Body Shop Albania

Gifts & Goodies Tote Bag

Dhurate festive

Gifts & Goodies Tote Bag

Dhurate festive

0/5
0 Mendime

Dhurojini dikujt special çantën tonë të ripërdorshme të dhuratave dhe të mirave këtë Krishtlindje.

Shpërndani pak gëzim për njerëzit dhe planetin. Çfarë nuk duhet të pëlqejë? Ju madje mund ta mbushni këtë çantë me të preferuarat e tyre që e duan trupin për ta bërë këtë dhuratë më të veçantë.

Ky është një mbushës i madh i vogël çorape ose surprizë e fshehtë e Santa për të përhapur atë dashuri dhe gëzim festiv.

Kjo dhuratë nuk u sjell vetëm gëzim njerëzve që doni. Zbuloni se si ndihmon gjithashtu në përhapjen e dashurisë dhe ndarjen e gëzimit me njerëzit më vetëmohues në komunitetin tonë.

  • Çantë e ripërdorshme
Clear

Si përdoret

  1. Vendoseni dhe dukuni bukur.
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Gifts & Goodies Tote Bag

My Review for Gifts & Goodies Tote Bag

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.