The Body Shop Albania

Hair Wrap

PER TE GJITHA LLOJET E FLOKEVE

Hair Wrap

PER TE GJITHA LLOJET E FLOKEVE

0/5
0 Mendime

Një çallmë flokësh është një aksesor i dobishëm që do t’ju ndihmojë t’i thani flokët, si dhe t’i hiqni ato duke u kujdesur për rutinën tuaj të përditshme.

Është bërë nga pëlhura natyrale e fibrave bambu që është e butë me flokët dhe që thith lehtësisht lagështinë pas dushit. Aksesori ka mundesi rregullimi.

Çallma është gjithashtu një ide e shkëlqyer dhuratë që do të kënaqë veten ose një të dashur.

  • Peshqir-turban për flokë
  • E bërë nga fibra bambuje
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Hair Wrap

My Review for Hair Wrap

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.