The Body Shop Albania

Happy & Hydrated Vitamin E Skincare Gift

Dhuratë festive

Për lëkurë të hidratuar

Kujdes Trio

Happy & Hydrated Vitamin E Skincare Gift

Dhuratë festive

Për lëkurë të hidratuar

Kujdes Trio

0/5
0 Mendime

Seti ynë i Vitamines E është perfekt për përkëdheljen dhe freskimin e lëkurës këto festa. E përkryer për të gjitha llojet e lëkurës, ofron një hidratim te plote sa herë që ju nevojitet. Kjo dhuratë sjell gëzim për njerëzit që doni.

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Happy & Hydrated Vitamin E Skincare Gift

Ju lutemi referohuni ne perberesit e vecante te secilit produkt specifik brenda setit.

My Review for Happy & Hydrated Vitamin E Skincare Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.