The Body Shop Albania

High Five & Thrive Hand Cleanse Gift

High Five & Thrive Hand Cleanse Gift

0/5
0 Mendime

Ndihmoni të pastroni dhe ushqeni duart me setin tonë të dhuratave High Five & Thrive Hand Cleanse.

I krijuar për shpëlarje dhe pastrim pa probleme, xheli ynë për pastrim është i përsosur për t’u futur në çantën tuaj të dorës ose sirtarin e tavolinës. Pasi duart tuaja të jenë të pastra, përdorni një sasi të kremit tonë të duarve për t’i mbajtur duart të ndihen më të buta dhe të hidratuara.

Kjo dyshe e lëngshme vegane në lëvizje e bën mbushësen perfekte të çorape ose surprizën Secret Santa.

Kjo dhuratë nuk u sjell gëzim vetëm njerëzve që doni. Zbuloni se si ndihmon gjithashtu në përhapjen e dashurisë dhe ndarjen e gëzimit me njerëzit më vetëmohues në komunitetin tonë.

  • Xhel për pastrimin e duarve Mango 60 ml
  • Krem Duarsh Mango 30ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

High Five & Thrive Hand Cleanse Gift

My Review for High Five & Thrive Hand Cleanse Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.