The Body Shop Albania

Natural Curl Comb

Për flokë të trashë

Natural Curl Comb

Për flokë të trashë

0/5
0 Mendime

Rregulloni ngatërrimet, shtoni vëlimin për flokët e trashë, kaçurrela në stilin afro me Krehërin tonë Natyror për Kaçurrela me dhëmbëza të buta.

  • Krehër
  • Rregulloni ngatërrimet, shtoni vëlimin për flokët e trashë, kaçurrela në stilin afro
  • Për përdorim në flokë të lagur dhe të thatë
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Natural Curl Comb

My Review for Natural Curl Comb

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.