The Body Shop Albania

Detangling Hair Comb

Për të gjitha llojet e flokëve

Detangling Hair Comb

Për të gjitha llojet e flokëve

0/5
0 Mendime

Krihni me lehtësi flokët e lagur ose të thatë, me krehrin tonë me dhëmbë të gjerë. Mjeti perfekt për shpërndarjen e produkteve përmes flokëve tuaj me lehtësi.

  • Krehër
  • Ndihmon me flokët e ngatërruara
  • Për përdorim në flokë të lagur dhe të thatë
  • Ideale për të gjitha llojet e flokëve
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Detangling Hair Comb

My Review for Detangling Hair Comb

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.