The Body Shop Albania

Lather & Cleanse Shower Gel Trio

Lather & Cleanse Shower Gel Trio

0/5
0 Mendime

Lëreni kohën e kaluar në dush të bëhet argëtuese e vërtetë!

Bëjini një dhuratë një personi të veçantë ose kënaquni me këtë përzgjedhje të xhelave më të njohura të dushit nga The Body Shop.

Kutia është prodhuar nga Get Paper Industry – partneri ynë në Indi nën programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit. Materiali i paketimit është i certifikuar nga FSC dhe i riciklueshëm.

Seti përmban:

Xhel dushi British Rose 60 ml
Xhel dushi Strawberry 60 ml
Xhel dushi Pink Grapefruit 60 ml

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Cleanse Shower Gel Trio

My Review for Lather & Cleanse Shower Gel Trio

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.