The Body Shop Albania

Lather & Slather Avocado & Almond Milk Gift Bag

SET DHURATE PER KUJDESIN E TRUPIT

PER LEKURE TE THATE

VEGAN

Lather & Slather Avocado & Almond Milk Gift Bag

SET DHURATE PER KUJDESIN E TRUPIT

PER LEKURE TE THATE

VEGAN

0/5
0 Mendime

Ju nuk keni nevojë për arsye për të dhuruar një person të veçantë dhuratën perfekte. Për ata me lëkurë të thatë që kanë nevojë për një trajtim seriozisht kremoz dhe hidratues, Lather & Slather Avocado & Almond Milk Gift Bag jonë do të pëlqejnë trupin e tyre të bukur nga koka deri në këmbë.

Por ky set dhuratash nuk e do vetëm trupin e tyre. Ai mbështet partnerët tonë të Tregtisë së Drejtë në Komunitetin që na ndihmuan ta bëjmë atë. Kremi ynë ushqyes për trupin është bërë me vaj ulliri të komunitetit të Tregtisë së Drejtë dhe me dorë nga Gana.

Tregtimi ynë ndihmon në sigurimin e pavarësisë financiare për më shumë se 600 gra në 11 fshatra. Ne paguajmë një çmim të lartë mbi një çmim të drejtë për të ndihmuar në investimin e projekteve komunitare. Sot, më shumë se 49,000 njerëz përfitojnë nga ky fond premium, duke përfshirë projekte shëndetësore, higjienike dhe arsimore. Deri më tani, janë ndërtuar gjashtë shkolla dhe një klinikë shëndetësore nga këto investime.

Dhe tubi ynë i Kremës për Trup është bërë me plastik të ricikluar 100%, duke përfshirë plastik të ricikluar nga Tregtia e Drejtë në Komunitetin e mbledhur nga rrugët e Bengaluru, Indi. Partneriteti ynë me Plastics for Change ndihmon në sigurimin e një çmimi të drejtë dhe kushte më të mira pune për mbledhësit e mbetjeve.

Madarabi, një ndarës në Plastics for Change, thotë: “Puna me Plastics for Change më ka dhënë akses në sigurime shëndetësore dhe skema sigurimi social. Ata më kanë ndihmuar të hap një llogari bankare dhe unë madje kam filluar një llogari kursimi, në mënyrë që të filloj të kthej kreditë e mia. Unë kam paqe mendore duke punuar këtu. Nuk ka ndonjë diskriminim bazuar në gjininë ose nivelin e pagave. Ne trajtohemi të gjithë njësoj. ”

Edhe paketimi është i caktuar me FSC dhe mund të riciklohet gjerësisht.

Kjo çantë dhurate është bërë nga letër FSC e lehtë për përdorim dhe është projektuar për të ri-përdorur dhe ri

• Avocado Shower Cream 60ml
• Almond Milk Body Butter 50ml
• Avocado Hand Balm 30ml

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather Avocado & Almond Milk Gift Bag

My Review for Lather & Slather Avocado & Almond Milk Gift Bag

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.