The Body Shop Albania

Lather & Slather British Rose Gift Bag

DHURATA E KUJDESIT PËR TRUPIN

PËR LËKURË NORMALE

VEGAN

Lather & Slather British Rose Gift Bag

DHURATA E KUJDESIT PËR TRUPIN

PËR LËKURË NORMALE

VEGAN

0/5
0 Mendime

Nuk ke nevojë për justifikim për t’i dhënë dikujt dhuratë të veçantë. Për ata që kanë nevojë për një trajtim shumë freskues, çanta jonë e dhuratave Lather & Slather British Rose do të ledhatojë trupin e tuaj të bukur kokë e këmbë.

Por ky set dhuratash nuk e do vetëm trupin e tuaj. Gjalpi ynë i shëndetshëm i trupit dhe xheli i dushit të pasur me gjalpë shea të tregtisë së drejtë të komunitetit të artizanatit nga Gana.

Tregtia jonë ndihmon në sigurimin e pavarësisë financiare për mbi 600 gra në 11 fshatra. Ne gjithashtu paguajmë një çmim të lartë mbi një çmim të ndershëm për të ndihmuar investimin në projektet e komunitetit. Sot, mbi 49,000 njerëz përfitojnë nga ky fond premium, duke përfshirë projektet e kujdesit shëndetësor, higjienës dhe arsimit. Deri tani, gjashtë shkolla dhe një klinikë shëndetësore janë ndërtuar nga këto investime.

Paketimi jonë i Body Butter është bërë gjithashtu me 100% plastikë të ricikluar, duke përfshirë plastikën e ricikluar Community Fair Trade të mbledhur jashtë rrugëve të Bengaluru, Indi. Partneriteti ynë ndihmon për të siguruar mbledhësit e mbeturinave me një çmim të drejtë dhe kushte të përmirësuara pune.

Kjo çantë dhuratë është bërë me material FSC dhe është projektuar për t’u ripërdorur dhe riblerë.

Zbuloni se si ne po mbështesim komunitetet dhe po luftojmë për një botë më të drejtë dhe më të bukur.

  • Xhel Britanik i Trëndafilit dush 60ml
  • Gjalpë britanik i trëndafilit për trup 50ml
  • Krem britanik me trëndafili për duar 30ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather British Rose Gift Bag

My Review for Lather & Slather British Rose Gift Bag

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.