The Body Shop Albania

Lather & Slather Citrusy Duo

Lather & Slather Citrusy Duo

0/5
0 Mendime

Bëjini të dashurit tuaj të lumtur me setin freskues Citrus Treats.

Mbështilleni veten me shkumën e butë të xhelit kremoz të dushit.

Thani lëkurën dhe aplikoni teksturën e pasur të vajit të trupit. Plotësisht vegan dhe me 96% përbërës me origjinë natyrale, i siguron lëkurës 96 orë hidratim.

Me këtë komplet ne mbështesim partnerët tanë në programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, të cilët na ndihmojnë për ta prodhuar atë.

Kutia e vajit të trupit është bërë nga plastika e ricikluar, duke përfshirë plastikën e mbledhur nga India nën programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga partneri ynë Plstics for Change. Falë këtij partneriteti, grumbulluesit e mbetjeve marrin një çmim të drejtë për punën e tyre dhe kushte më të mira pune.

Seti përmban:

  • Krem dushi Pink Grapefruit 60 ml
  • Gjalpë trupi Satsuma 50 ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather Citrusy Duo

My Review for Lather & Slather Citrusy Duo

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.