The Body Shop Albania

Lather & Slather Juicy Strawberry Gift Bag

SET DHURATË PËR KUJDESIN E TRUPIT

PËR LLOJET E LËKURËS NORMALE

VEGANE

Lather & Slather Juicy Strawberry Gift Bag

SET DHURATË PËR KUJDESIN E TRUPIT

PËR LLOJET E LËKURËS NORMALE

VEGANE

0/5
0 Mendime

Merreni setin për lëkurën tuaj ose kënaqni një të dashur me këtë seleksion produktesh nga seria e lules së qershive.

I pasuruar me vaj ulliri të shtypur me ftohësi nga farat e qershive, vaji për trup, krem për duar dhe gel dushi e lënë lëkurën e hidratuar, të butë dhe me aromën e ëmbël të qershive të freskëta.

Filloni me gelin e dushit të qershive, që rifreskon dhe pastron lëkurën me delikatesë. Vazhdoni me vajin vegjetarian të qershive me 95% përbërës natyral, që me konsistencën e tij të trashë dhe me ngjyrë lehtësisht velurore ushqen dhe zbut lëkurën. Merrni kujdes për lëkurën e duarve duke aplikuar Krem për Dore me Qershi kurdo që është e nevojshme.

Kombinuar në një çantë të thjeshtë dhe të rikthyeshme, produktet janë një dhuratë ideale për çdo rast.

Me këtë trupëz, ne mbështesim partnerët tanë të tregtisë së drejtë dhe të barabartë që na ndihmojnë të prodhojmë këtë produkt. Vaji ushqyes për trup dhe gel dushi i butë janë të pasura me vaj shea nga Ghana nën programin tonë të tregtisë së drejtë dhe të barabartë.

Tregtia me ne ofron pavarësi financiare për mbi 600 gra nga 11 fshatra. Pjesa e fondeve drejtohen në projekte sociale, si shëndetësi dhe arsim. Sot, më shumë se 49,000 njerëz përfitojnë nga ajo që kemi arritur nën program. Deri tani, kemi ndërtuar 6 shkolla dhe një klinikë.

Seti përmban:

  • Gel dushi me Qershi 60 ml
  • Vaj trupi me Qershi 50 ml
  • Krem për duar me Qershi 30 ml
  • Çantë higjienike të rikthyeshme
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather Juicy Strawberry Gift Bag

My Review for Lather & Slather Juicy Strawberry Gift Bag

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.