The Body Shop Albania

Lather & Slather Shea Big Gift Case

Set Dhuratë Për Përkujdesin e Trupit

Për Lëkurë të Thatë

Lather & Slather Shea Big Gift Case

Set Dhuratë Për Përkujdesin e Trupit

Për Lëkurë të Thatë

0/5
0 Mendime

Njihni dikë që meriton një trajtim serioz të lëkurës? Kutia jonë e madhe e dhuratave Lather & Slather Shea e bën dhuratën perfekte për ata që duan të kënaqin lëkurën e thatë me TLC kremoze dhe hidratuese. Ai do të pastrojë, hidraton, aromatizojë dhe do të dojë trupin e tyre unik nga koka te këmbët.

Por ky set dhuratash nuk e do vetëm trupin e tyre. Ai mbështet partnerët tanë të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, të cilët na ndihmuan për ta bërë atë. Gjalpi ynë ushqyes për trupin është bërë me gjalpë shea në Komunitet Fair Trade nga Gana, i cili ndihmon në sigurimin e pavarësisë financiare për mbi 600 gra.

Dhe vaska jonë Body Butter është bërë me plastikë 100% të ricikluar, duke përfshirë plastikë të ricikluar të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit të mbledhur nga rrugët e Bengaluru, Indi. Partneriteti ynë me Plastics for Change ndihmon në sigurimin e grumbulluesve të mbeturinave me një çmim të drejtë dhe kushte të përmirësuara pune.

Madarabi, një klasifikues në Plastics for Change, thotë: “Puna me Plastics for Change më ka dhënë akses në sigurimet shëndetësore dhe skemat e sigurimeve shoqërore. Ata më kanë ndihmuar të hap një llogari bankare dhe madje kam hapur një llogari kursimi që të mund të shlyej kreditë e mia. Unë kam paqe mendore duke punuar këtu. Nuk ka diskriminim në bazë të gjinisë apo nivelit të pagave. Të gjithë trajtohemi në mënyrë të barabartë.”

Kutia jonë e dhuratës është krijuar nga letra e certifikuar nga FSC dhe është bërë për t’u ripërdorur, ripërdorur dhe për të mbajtur të gjitha ëmbëlsirat.

Zbuloni se si ndryshe po i mbështesim komunitetet dhe po luftojmë për një botë më të drejtë dhe më të bukur.

  • Shea Shower Cream 250ml
  • Shea Body Butter 200ml
  • Shea Body Mist 100ml
  • Shea Hand Balm 30ml
  • Large bath lily
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather Shea Big Gift Case

My Review for Lather & Slather Shea Big Gift Case

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.