The Body Shop Albania

Lather & Slather Shea Duo

Lather & Slather Shea Duo

0/5
0 Mendime

Jepini lëkurës së thatë kujdesin që i nevojitet me setin Shea Teats.

Mbështilleni veten me shkumën e butë të xhelit kremoz të dushit.

Thani lëkurën dhe aplikoni teksturën e pasur të vajit të trupit. Plotësisht vegan dhe me 96% përbërës me origjinë natyrale, i siguron lëkurës 96 orë hidratim.

Me këtë komplet ne mbështesim partnerët tanë në programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, të cilët na ndihmojnë për ta prodhuar atë. Vaji ushqyes për trupin dhe kremi i butë i xhelit të dushit janë pasuruar me gjalpë shea, të nxjerrë nga Gana nën programin tonë të Tregtisë së Drejtë.

Tregtia me ne siguron pavarësi financiare për mbi 600 gra nga 11 fshatra. Një pjesë e fondeve drejtohen për projekte sociale, si shëndetësia dhe arsimi. Sot, më shumë se 49,000 njerëz përfitojnë nga ajo që kemi arritur në kuadër të programit. Deri më tani kemi ndërtuar 6 shkolla dhe një klinikë.

Seti përmban:

Krem dushi Shea 60 ml
Gjalpë trupi Shea 50 ml

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather Shea Duo

My Review for Lather & Slather Shea Duo

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.