The Body Shop Albania

Lather & Slather Shea Gift Bag

PËR LËKURËN E THATË

VEGAN

Lather & Slather Shea Gift Bag

PËR LËKURËN E THATË

VEGAN

0/5
0 Mendime

Jepni kujdesin e nevojshëm lëkurës së thatë.

Me 96% përbërës natyralë dhe plotësisht vegjetarian, kjo ofron hidratim për 96 orë.

Masažhoni buterin për duar në lëkurën tuaj për të pasur një lëkurë të ushqyer gjatë gjithë ditës.

Me këtë set, ne mbështesim partnerët tanë në programin Community Fair Trade, të cilët na ndihmojnë në prodhimin e tij. Vaji ushqyes për trupin dhe dush gelin e butë janë të pasura me vaj ulliri, të marrë nga Ghana nëpërmjet programit tonë të tregtisë së drejtë.

Tregtia me ne ofron pavarësi financiare për mbi 600 gra nga 11 fshatra. Pjesa e të ardhurave drejtohen drejt projekteve sociale si shëndetësia dhe arsimi. Sot, mbi 49,000 njerëz përfitojnë nga arritjet tona në program. Deri më tani kemi ndërtuar 6 shkolla dhe klinikë.

Seti përmban:

  • Dush gel kremor me shea 60 ml.
  • Vaj për trup me shea 50 ml.
  • Buter për duar me shea 30 ml.
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Lather & Slather Shea Gift Bag

My Review for Lather & Slather Shea Gift Bag

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.