The Body Shop Albania

Body Mist Magadascan Vanilla

Body Mist Magadascan Vanilla

0/5
0 Mendime

Shijoni aromën e freskët dhe të ëmbël të Mistit të Trupit me Lule Vaniljeje Madagaskari

Clear

Si përdoret

Aplikojeni në trup për një aromë freskuese.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Body Mist Magadascan Vanilla

My Review for Body Mist Magadascan Vanilla

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.