The Body Shop Albania

Mist Trupi me Shea

Mist Trupi me Shea

0/5
0 Mendime

Sprucojeni këtë mist trupi ultra të imët me aromë delikate, për një freski që zgjat. I mbushur me sheqer dhe shea me aromë të ëmbël dhe me arrore. Është i parezistueshëm.

  • Spraj trupi
  • Mist ultra i imët
  • Aromë delikate, e ëmbël, arrore
  • Pasuruar me esencën e kallam sheqerit
Clear

Si përdoret

Sprucojeni në qafë dhe pikat e pulsit.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Mist Trupi me Shea

Alkool Denat., Alkool, Ujë, Parfum, Glicerinë, Linalool, Kumarin, T-Butil Alkool, Alpha-Isomethyl Jonon, Limonene, Gliceride Gjalpi Shea PEG-75, Extrakt I Frutit të Vaniljes/ Vanilla Planifolia, Denatonium Benzoate.

My Review for Mist Trupi me Shea

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.