The Body Shop Albania

Mix & Mingle White Musk® Elements Gift

Vegan

Krijoni aromën tuaj unike

Dhuratë festive

Mix & Mingle White Musk® Elements Gift

Vegan

Krijoni aromën tuaj unike

Dhuratë festive

0/5
0 Mendime

Trajtoni pa frikë dashamirët e aromave kreative dhe të guximshme këtë Krishtlindje me setin tonë të dhuratave vegane Mix & Mingle White Musk® Elements.

Mënyra e përsosur për të zbuluar familjen tonë të aromave White Musk®, filloni gjërat me Uj Tualeti të, të mbushur me nota të myshkut, trëndafilit, jaseminit, qelibarit dhe drurit pa egërsi.

Krijoni aromën tuaj të veçantë duke e shtruar me Parfum White Musk® Radical. Ky mbushës i fuqishëm i aromës së vogël ka një aromë jeshile dhe tokësore që ndërthur notat e borzilokut aromatik, agrumeve petitgrain dhe vetiverit jeshil.

Për t’i dhënë aromës suaj një lulëzim lulesh, përziejeni me  Parfum White Musk® Lover, i cili është i mbushur me nota të piperit pikant rozë, kërpudhave pluhur dhe ambrette druri.

Apo ndoshta preferoni diçka pak më të pastër? Ne ju kemi mbuluar me Parfum White Musk® Free, një aromë e ftohtë, minerale me nota të rrëshirës aromatike elemi, margaritës me vesë dhe drurit të sandalit.

Luani me kombinimet për të krijuar një aromë unike për ju dhe ndjehuni të pandalshëm këtë Krishtlindje.

Zbuloni se si ndihmon gjithashtu në përhapjen e dashurisë dhe ndarjen e gëzimit me njerëzit më vetëmohues në komunitetin tonë.

  • White Musk Ujë Tualeti 30ml
  • White Musk Radical Eau de Parfum 15ml
  • White Musk Lover Ujë Parfumi 15 ml
  • Ujë parfumi White Musk Pa 15 ml
Clear

Si përdoret

1. Shtresojeni mbi aromën tuaj origjinale White Musk®, provoni Xhelin e Dushit dhe Locionin e Trupit.
2. Aplikoni dhe kombinoni mënyrën tuaj për të krijuar aromën tuaj unike Musk.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Mix & Mingle White Musk® Elements Gift

My Review for Mix & Mingle White Musk® Elements Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.