The Body Shop Albania

Fresh & Flowery Moringa Big Gift

SET DHURATE ME AROME FLORALE

HIDRATIM 96 ORE

PER LEKURE TE THATE

Fresh & Flowery Moringa Big Gift

SET DHURATE ME AROME FLORALE

HIDRATIM 96 ORE

PER LEKURE TE THATE

0/5
0 Mendime

Surprizoni veten ose një të dashur me produktet freskuese dhe me aromë lulesh që kemi kombinuar në setin Moringa.

Moringa është një pemë që rritet në Ruandë që është e shenjtë për njerëzit vendas. Njihet si “pema e mrekullisë” dhe “pema që nuk vdes kurrë”. Vajra të vlefshëm nxirren nga farat e bishtajave të tij, të cilat The Body Shop i përfshin në koleksionin Moringa, duke magjepsur me aromën delikate të luleve dhe efektin e dobishëm në lëkurë.

Produktet në komplet janë të pasuruara me vajin e farës së moringës së Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në Ruandë dhe formula e kosit për trupin plotësohet me qumësht bajamesh organike të Komunitetit Fair Trade, i cili hidraton dhe qetëson lëkurën.

Filloni ritualin me xhelin pastrues të dushit. Vazhdoni me vajin ushqyes të trupit Moringa, tekstura e të cilit siguron hidratim intensiv 96-orësh. Ruani aromën delikate me lule gjatë gjithë ditës me spërkatjen freskuese të kompletit. Kujdesuni edhe për lëkurën e duarve duke e aplikuar kremin gjatë gjithë ditës kur ju nevojitet.

E paketuar në një kuti të bërë nga letra e certifikuar FSC, e përshtatshme për përdorime të shumta, dhurata me kujdes delikat, lulesh është një zgjedhje e shkëlqyer për çdo rast.

  • Xhel dushi Moringa 250 ml.
  • Vaj trupi Moringa 200 ml.
  • Mist trupi Moringa 100 ml.
  • Krem duarsh Moringa 30 ml.
  • Sfungjeri i banjës
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Fresh & Flowery Moringa Big Gift

Ju lutemi referohuni tek perberesit e secilit produkt individualisht ne paketim.

My Review for Fresh & Flowery Moringa Big Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.