The Body Shop Albania

Moringa Fragranced Bath Bubble

Aromë lulesh

Për lëkurë të thatë

Në formë zemre

Moringa Fragranced Bath Bubble

Aromë lulesh

Për lëkurë të thatë

Në formë zemre

0/5
0 Mendime

Sillni flluska me Moringa Bath Bubble argëtuese dhe aromatike. Ajo e kthen vaskën tuaj në një livadh me lule me një shpërthim të verdhë të butë dhe aromë të freskët, qetësuese të moringës.

  • Flluskë banje në formë zemre
  • Aromë lulesh moringa
  • Ngjyrosni ujin e banjës tuaj me të verdhë

Vaj Fare Moringe i Komunitetit të Tregëtisë së Drejtë. Ky vaj është i pasur me omega 9 dhe është përdorur përdorur për të shekuj për të mbrojtur lëkurën. Yni është nga Ruanda.

Clear

Si përdoret

Mbajeni nën ujin e rrjedhshëm dhe lejojeni të shkumojë kur keni nevojë për pak kohë me veten tuaj.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Moringa Fragranced Bath Bubble

Bikarbonat Natriumi, Acid Citrik, Talc, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Citrat Monosodiumi, PEG-150, Parfum, Maltodekstrinë, Sukrozë, Silicë e Hidratuar, Klorid Natriumi, Linalool, Benzil Alkooli, Geraniol, Denatonium Benzoati CI 77891, CI 19140, CI 14700.

My Review for Moringa Fragranced Bath Bubble

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.