The Body Shop Albania

Moringa Shine & Protection Hair Mist

Moringa Shine & Protection Hair Mist

0/5
0 Mendime

Duhen vetëm disa spërkatje të mistit tonë Moringa Shine & Protection Hair Mist për të ndriçuar menjëherë flokët tuaj dhe për t’i kthyer në jetë flokët e lodhur kudo që të jeni.

E certifikuar nga The Vegan Society dhe e formuluar me 92% përbërës me origjinë natyrale, duke përfshirë ekstraktin e farës moringa të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë nga Ruanda, ky mist i lë flokët e lodhur të duken menjëherë më të shëndritshëm dhe më rrezatuese dhe ndihmon në mbrojtjen e tyre nga ndotja e përditshme.* Madje i bën flokët tuaj të kenë erë freskuese me lule gjatë gjithë ditës duke u ndjerë më e butë, më e shëndetshme dhe e lehtë si ajri.*

E bërë me proteinë vegane mëndafshi, përdorni mistin tonë si pjesë e rutinës sonë Moringa me 3 hapa për të ndihmuar në riparimin e flokëve nga brenda jashtë.*

Mjegulla jonë e flokëve vjen gjithashtu në shishe të bëra me plastikë 100% të ricikluar, duke përfshirë plastikën e ricikluar të Komunitetit të Tregtisë së Drejtë të mbledhur nga rrugët e Bengaluru, India, në këtë mënyrë bëni mirë për veten tuaj dhe planetin tuaj.**

*Arritet kur përdoret si një rutinë e plotë e shampo, balsam dhe mist flokësh. Riparon dukshëm flokët. **Pompa dhe kapaku nuk janë bërë me plastikë të ricikluar.

Mist flokësh e lehtë, jo ngjitëse
E përkryer për flokë të lodhur
Lërini flokët të duken menjëherë më të shndritshëm dhe më rrezatues*
Ndihmoni në mbrojtjen e flokëve nga ndotja e përditshme
Aromë freskuese me lule gjatë gjithë ditës*
Bërë me 92% përbërës me origjinë natyrale
Certifikuar nga Shoqëria Vegane

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Moringa Shine & Protection Hair Mist

My Review for Moringa Shine & Protection Hair Mist

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.