The Body Shop Albania

Nutty Shea Big Gift Bag

SET DHURATE PER KUJDESIN E TRUPIT

PER LEKURE TE THATE

VEGAN

Nutty Shea Big Gift Bag

SET DHURATE PER KUJDESIN E TRUPIT

PER LEKURE TE THATE

VEGAN

0/5
0 Mendime

Surprizoni veten ose një të dashur me tundimet trupore thellësisht ushqyese që kombinuam në setin Shea.

Produktet e kompletit janë pasuruar me gjalpë shea të punuar me dorë nën programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në Ganë, i cili ushqen lëkurën në thellësi dhe e lë atë të butë, të lëmuar dhe të hidratuar. Me Programin e Tregtisë së Drejtë, ne mbështesim komunitetet lokale duke punësuar mbi 600 gra në 11 fshatra, duke u dhënë atyre pavarësi financiare. Një pjesë e fondeve janë drejtuar për projekte sociale, si shëndetësia dhe arsimi. Deri më tani kemi ndërtuar 6 shkolla dhe një klinikë dhe mbi 49,000 njerëz përfitojnë nga ajo që kemi arritur në kuadër të programit.

Filloni ritualin me xhelin pastrues të dushit. Vazhdoni me vajin hidratues të trupit, tekstura e të cilit siguron një hidratim intensiv 96-orësh. Mbajeni aromën e shijshme të karit gjatë gjithë ditës, me spërkatjen freskuese nga kompleti. Kujdesuni për lëkurën e duarve duke e aplikuar kremin gjatë gjithë ditës kur ju nevojitet.

Vaji intensivisht kremoz i trupit vjen në paketim të riciklueshëm që është bërë nga plastika 100% e ricikluar, duke përfshirë të bërë nën programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit në Indi. Kjo bën të mundur që çdo herë që kujdeseni për trupin tuaj të tregoni kujdes dhe qëndrim ndaj planetit.

E paketuar në një qese të bërë me letër të certifikuar FSC e përshtatshme për përdorim të shumëfishtë, dhurata me kujdes thellësisht ushqyes është një zgjedhje e shkëlqyer për çdo rast.

  • Krem xhel dushi Shea 250 ml.
  • Vaj Trupi Shea 200 ml.
  • Spray Trupi Shea 100 ml.
  • Krem duarsh Shea 30 ml.
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Nutty Shea Big Gift Bag

My Review for Nutty Shea Big Gift Bag

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.