The Body Shop Albania

Tea Tree – Seti Purifikues i Lëkurës

Tea Tree – Seti Purifikues i Lëkurës

0/5
0 Mendime

Dhurata që të gjithë duam për Krishtlindje – një lëkurë më e pastër! Paketa jonë purifikuese e lëkurës është një rutinë 3-hapëshe e përsosur për lëkurën e yndyrshme dhe akneike. Shkumojuni me larësin e fytyrës. Ndiqni me toner. Targetoni aknet me Vajin tonë Tea Tree. Përsëriteni në mëngjes dhe darkë për të ndihmuar fytyrën të duket më e qartë dhe e freskët! E bërë me vaj tea tree nga Kenia, ky komplet është një dhuratë e shkëlqyer për Krishtlindje dhe rutinë e gatshme për kujdesin e lëkurës për adoleshentët dhe të fiksuarit e kujdesit për lëkurën.

  • Larës Fytyre Tea Tree Skin Clearing 60ml
  • Toner Tea Tree Skin Clearing 60ml
  • Vaj Tea Tree 10ml
Clear

Si përdoret

1. Lagni fytyrën tuaj dhe shtrydhni një sasi të vogël të larësit të fytyrës në gishtat tuaj.
2. Masazhoni butësisht lëkurën. Shpëlajeni
3. Jepini tonerit një tundje dhe hidhni disa pika në duar ose në një tampon pambuku.
4. Kalojeni mbi fytyrën dhe qafën tuaj.
5. Shtoni një pikë vaj tea tree në një tampon pambuku dhe aplikojeni në akne.
Shikoni linjën tonë të plotë të dhuratave të Krishtlindjes.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Tea Tree - Seti Purifikues i Lëkurës

Ju lutemi referojuni informacionit individual të produktit brenda kategorive kryesore për listën e detajuar të përbërësve.

My Review for Tea Tree - Seti Purifikues i Lëkurës

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online.