The Body Shop Albania

Pecetë Luksoze për Fytyrën

Pecetë Luksoze për Fytyrën

0/5
0 Mendime

Përdorni pecetën tonë ekstra-të butë me larësin tuaj të preferuar të fytyrës, për të pastruar butësisht lëkurën tuaj.

  • Pecetë fytyre
  • Përmirëson pastrimin
  • E butë dhe delikate
  • Ndihmon në heqjen e makeup-it
Clear

Si përdoret

1. Pecetë e lagur.
2. Vendosni produktin pastrues.
3. Fshijeni butësisht mbi fytyrë.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Pecetë Luksoze për Fytyrën

My Review for Pecetë Luksoze për Fytyrën

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.