The Body Shop Albania

Peptalk Refillable Case

VETËM PAKETIMI - BUZËKUQI RIMBUSHES SHITET NDARAS

PAKETIM I QËNDRUESHËM NGA ALUMINI

RIMBUSHET

LEHTË PËR T'U PËRDORUR

Peptalk Refillable Case

VETËM PAKETIMI - BUZËKUQI RIMBUSHES SHITET NDARAS

PAKETIM I QËNDRUESHËM NGA ALUMINI

RIMBUSHET

LEHTË PËR T'U PËRDORUR

0/5
0 Mendime

Kutia e rimbushshme Peptalk ‘Case for Life’ është shoqëruesi juaj i lehtë për t’u përdorur që bën mirë edhe për planetin tonë. Në The Body Shop, ne gjithmonë përpiqemi të jemi sa më të sjellshëm që mundemi me mjedisin. Kështu, ne filluam të bëjmë buzëkuq të rimbushshëm (të shitur veçmas, këtu) duke pasur parasysh planetin për një kohë të gjatë*.

*Testi kryhet brenda në TBS me buzëkuqin tonë të rimbushshëm kundrejt buzëkuqëve të tjerë standardë plastikë (p.sh.: Colour Crush). Peptalk është vërtetuar të jetë më miqësor me mjedisin në terma afatgjatë nga 5 përdorime.

Pasi ta keni rrëmbyer këtë kuti të rimbushshme për gjithë jetën, mund të blini buzëkuq në të ardhmen, pa ndonjë paketim të panevojshëm. Kutia është plotësisht e qëndrueshme dhe e bërë nga alumini i ricikluar, kështu që mund ta mbani dhe ta mbani buzëkuqin në vend pa asnjë aksident**. Ju kemi mbuluar!

 • Kuti alumini 100% e ricikluar
 • E qëndrueshme dhe e rimbushshme
 • Mekanizëm rimbushjeje i shpejtë dhe i lehtë
 • Format i lehtë për t’u përdorur dhe miqësor për udhëtimin
 • Mbushjet rimbushëse të buzëkuqit shiten veçmas

** Paketimi i pa riciklueshëm për shkak të përzierjes së materialeve.

Clear

Si përdoret

 1. Blini nuancën tuaj të preferuar nga buzëkuqët Peptalk Refill Bullet.
 2. Hiqeni mbushësin nga kartoni.
 3. Hiqni mbulesën mbrojtëse të pluhurit.
 4. Vendosni plumbin e rimbushjes në bazën e kasës derisa të dëgjoni një klikim.
 5. Aplikojeni direkt në buzë gjatë gjithë ditës për fitim të mahnitshëm të ngjyrave dhe hidratim.
 6. Shtoni shtresa shtesë të shijshme për të rritur intensitetin e ngjyrës.
 7. Për të hequr një plumb rimbushjeje, rrotullojeni plumbin në drejtim të akrepave të orës dhe tërhiqeni me lehtësi.
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Peptalk Refillable Case

My Review for Peptalk Refillable Case

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.