The Body Shop Albania

Pomegranate Red Berries Duo Set

Set dhuratë aromatik

Aromë frutash freskuese

Pomegranate Red Berries Duo Set

Set dhuratë aromatik

Aromë frutash freskuese

0/5
0 Mendime

Jepini vetes një aromë të parezistueshme frutash gjatë gjithë ditës. Seti përmban:

  • Spray për flokët dhe trupin me Shegë & Manaferra të Kuqe 150 ml
  • Aromë e thatë Shegë & Manaferra të Kuqe 4,5 g

Ekstrakt Trëndafili. A ka gjë më klasike se një tufë trëndafilash? Ne përdorim ektraktin tonë të trëndafilave anglezë për aromën mrekullisht të ëmbël.

Clear

Si përdoret

Aplikojini në çdo moment të ditës për aromë të parrezistueshme.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Pomegranate Red Berries Duo Set

Ju lutemi referojuni informacionit individual të produktit brenda kategorive kryesore për listën e detajuar të përbërësve.

My Review for Pomegranate Red Berries Duo Set

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.