The Body Shop Albania

Refreshing & Uplifting White Musk Flora Box

SET DHURATE AROMATIKE

AROME FLORALE

VEGAN

Refreshing & Uplifting White Musk Flora Box

SET DHURATE AROMATIKE

AROME FLORALE

VEGAN

0/5
0 Mendime

Mbështilleni me aromën e parezistueshme të myshkut, e kombinuar me mjeshtëri me notat e bergamotit, bozhures dhe zambakut. Kënaqni veten ose një të dashur me këtë përzgjedhje produktesh me aromë White Musk Flora.

Kutia është prodhuar nga Get Paper Industry – partneri ynë nga India nën programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit. Kartoni është i certifikuar nga FSC dhe pasi të hiqet shiriti, kutia mund të riciklohet.

Seti përmban:

  • Xhel dushi White Musk Flora 250 ml
  • Locion trupi White Musk Flora 250 ml
  • Ujë Tualeti White Musk Flora 30 ml
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Refreshing & Uplifting White Musk Flora Box

My Review for Refreshing & Uplifting White Musk Flora Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.