The Body Shop Albania

Rich & Creamy Avocado Essentials Gift

DHURATE PER KRISHTLINDJE

PER LEKURE TE THATE

HIDRATIM 48 ORE

Rich & Creamy Avocado Essentials Gift

DHURATE PER KRISHTLINDJE

PER LEKURE TE THATE

HIDRATIM 48 ORE

0/5
0 Mendime

Tani lëkura e thatë mund të ndjehet e mrekullueshme këtë Krishtlindje me setin tonë të dhuratave të pasura dhe kremoze të avokados Essentials.

Bëhuni shkumë me kremin tonë të dushit dhe përshëndetni lëkurën e pastruar dhe të lëmuar.

Ndërsa bëni shkumë dhe pastroni, eksfoloni butësisht me zambakun tonë të banjës Mini Ramie. Është bërë me fibra të qëndrueshme që ndihmojnë në pastrimin dhe zbutjen e lëkurës tuaj me ndikim minimal mjedisor.

Më pas, është koha për të përkëdhelur atë trup të bukur me kosin tonë të lehtë trupor që absorbohet shpejt. Spërkateni në një kukull dhe lëreni lëkurën të qetësohet nga tharja me lagështi për 48 orë. Prodhuar me qumësht bajamesh organik të Tregtisë së Drejtë të Komunitetit nga Spanja, funksionon edhe në lëkurë të lagur, kështu që mund ta lëmoni menjëherë pas banjës ose dushit.

Përfundoni me balsamin tonë të duarve. Thjesht shtrydhini, lëmoni dhe fërkojini ato duar së bashku sa herë që pëllëmbët dhe trëndafilat kanë nevojë për pak hidratim.

Kjo është një dhuratë që ata do të duan ta gjejnë nën pemën e Krishtlindjes, ose pemën e avokados nëse kanë një të tillë. Çfarëdo që funksionon.

Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Rich & Creamy Avocado Essentials Gift

Ju lutemi referohuni tek perberesit e secilit produkt individualisht ne paketim.

My Review for Rich & Creamy Avocado Essentials Gift

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.