The Body Shop Albania

Oils of Life Revitalizing Precision Eye Roller

Për lëkurë më të butë

Oils of Life Revitalizing Precision Eye Roller

Për lëkurë më të butë

0/5
0 Mendime

Bëni aplikimin e Kremit-Xhel Intensiv Revitalizues të Syve Oils of Life™ edhe më freskues me Rollerin tonë Preçiz të Syve. Vendosni një sasi të vogël të kremit tuaj hidratues me spatul (fundi i hollë). Aplikojeni në lëkurën poshtë syve tuaj me roller-in. E thjeshtë.

  • Roller fytyre
  • Bëjeni të lehtë aplikimin e kremit të syve
  • Relaksohuni, përkëdheluni dhe masazhoni
Clear

Si përdoret

1. Me kujdes aplikoni kremin tuaj të preferuar për sytë me spatul dhe fërkoni lehtë rreth zonës së syve (përdorni gishtin tuaj të tretë sepse është më i butë në lëkurën delikate).
2. Përdorni roller-in lehtë rreth syve me lëvizje rrethore.
3. Lëvizeni roller-in butësisht në lëkurën poshtë syve duke përdorur lëvizje për jashtë, nga këndi i brendshëm në të jashtëm.
4. Përsëriteni derisa të ndiheni të relaksuar dhe të hidratuar.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Oils of Life Revitalizing Precision Eye Roller

My Review for Oils of Life Revitalizing Precision Eye Roller

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.