The Body Shop Albania

Oils of Life Revitalising Facial Roller

Për lëkurë më të butë

Oils of Life Revitalising Facial Roller

Për lëkurë më të butë

0/5
0 Mendime

Relaksohuni dhe përkëdheluni me Roller-in Rigjallërues të Fytyrës Oils of Life™. Për ta lënë lëkurën të ndihet energjike dhe me shkëlqim, ndiqni Ushtrimet e Vallëzimit të Fytyrës (krijuar nga Vanda Serrador, Facialiste dhe Eksperte e Kujdesit të Trupit për The Body Shop).

  • Roller Fytyre
  • Relaks, masazh dhe përkëdhelje
  • Vjen me ushtrime unike
Clear

Si përdoret

Ndiqni guidën që vjen me roller-in tuaj.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Oils of Life Revitalising Facial Roller

My Review for Oils of Life Revitalising Facial Roller

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.