The Body Shop Albania

Rose Quartz Facial Roller

Rose Quartz Facial Roller

0/5
0 Mendime

Jepini vetes apo një personi të dashur kete dhurate fantastike, nje masazhues fytyre me Rose Quartz. Masazhuesi është prej kuarci rozë nga Afrika e Jugut dhe ka një dorezë bambuje dhe dy ane me madhësi të ndryshme në të dy skajet. Më i vogli është i përshtatshëm për zonat më delikate të fytyrës, dhe më i madhi është i shkëlqyeshëm për masazhimin e zonave më të mëdha të lëkurës.

Masazhi me aksesor përmirëson tonin e fytyrës dhe qarkullimin e gjakut, duke e lënë lëkurën më elastike dhe me më pak linja të holla. Rekomandohet përdorimi i tij në kombinim me një serum ose produkt hidratues, duke ndihmuar në thithjen më të mirë të tij nga lëkura.

  • I paketuar në një kuti të thjeshtë, masazhuesi Rose është një dhuratë e shkëlqyer për çdo rast dhe për çdo lloj lëkure.
  • Masazhues i dyanshëm me rrotulla prej kuarci rozë.
Clear

Si përdoret

  1. Përdoret në kombinim me serum ose produkte të tjera të lëkurës.
  2. Pastroni masazhuesin pas çdo përdorimi.
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Rose Quartz Facial Roller

My Review for Rose Quartz Facial Roller

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.