The Body Shop Albania

Headband

Headband

0/5
0 Mendime

Përdorni këtë kordele për të mbajtur flokët larg fytyrës kur pastroheni ose vendosni makeup-in.

  • Kordele
  • E bardhe
  • Lahet
Clear

Si përdoret

Vendoseni rreth kokës dhe shtyjeni pas.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Headband

Teddy Exports në jug të Indisë, bën kordelet tona të Komunitetit të Tregtisë. Çdo produkt kontrollohet me kujdes me dorë, dhe kompania ka një rekord inspektimi të cilësisë 100%.

My Review for Headband

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.