The Body Shop Albania

Rrjetë Dushi

Rrjetë Dushi

0/5
0 Mendime

Sillni flluska gjatë larjes së trupit me rrjetën tone të dushit. Tani të bëra me materiale 100% të ricikluara, ato eksfoliojnë butësisht lëkurën tuaj ndërsa i bëjnë të gjithë xhelërat dhe kremrat pastrues të trashë dhe të shkumuar.

  • Rrjetë banjw
  • Bërë me 100% materiale të ricikluara
  • Në dispozicion në shumë ngjyra
Clear

Si përdoret

1. Hidhni një sasi të vogël të larësit të trupit në rrjetë.
2. Fërkojeni në lëkurën tuaj me lëvizje rrethore.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Rrjetë Dushi

My Review for Rrjetë Dushi

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.