The Body Shop Albania

Salted Caramel & Vanilla Reed Diffuser

Aromë e ëmbël

Salted Caramel & Vanilla Reed Diffuser

Aromë e ëmbël

0/5
0 Mendime

Shijoni kënaqësinë maksimale me Vanilla & Salted Caramel Reed Diffuser luksoz dhe qetësues. Ngrohni shtëpinë tuaj me këtë aromë të pasur dhe të këndshme që ndërthur aromën e karamelit të butë, pralinës, ekstraktit të vaniljes dhe një spërkatje kripe. E parezistueshme! Përqafoni aromën më indulgjente të gamës tonë të re Moments of Nature. Jepini shtëpisë tuaj një freskim të menjëhershëm me katër aroma shtëpie të frymëzuara nga natyra, të mbushura me vajra esencialë natyralë.

  • Me ekstrakt vanilje qetësues
  • Pa mizori
Clear

Si përdoret

1. Renditni shkopinjtë natyralë të kallamave në diffuser për të lejuar që aroma të lirohet ngadalë.
2. Ktheni shkopinjtë një herë në javë për të përjetuar intensitetin maksimal të aromës.
3. Vishni doreza ose lani duart mirë pasi të keni prekur shkopinjtë.
Lexoni etiketën para përdorimit. Mund të japë reaksion alergjik. Nëse nevojitet këshillë mjekësore, merrni me vete enën ose etiketën e produktit. Mbajeni larg fëmijëve.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Salted Caramel & Vanilla Reed Diffuser

Kumarin, Acetat Linall, Linalool, E-1-(2,6,6-trimethylcyclohexa-1,3-dienyl)-2-buten-1-one (TR-damascenone)

My Review for Salted Caramel & Vanilla Reed Diffuser

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.