The Body Shop Albania

Scrub për Këmbët Peppermint Reviving Pumice

Për këmbë aktive

Eksfolijim freskues

Vegan

Scrub për Këmbët Peppermint Reviving Pumice

Për këmbë aktive

Eksfolijim freskues

Vegan

0/5
0 Mendime

Për këmbët që godasin me shpejtësi pedometrin – këtu keni pak kujdes shumë të nevojshëm – Scrubi për Këmbët Peppermint Reviving Pumice. Ai largon lëkurën e fortë dhe pjesët e thata, duke ndihmuar në freskimin e këmbëve aktive dhe largimin e ndjesisë shpuese në gishtat e këmbëve të lodhura.
Pavarësisht nëse jeni duke ecur në trotuare apo pistë vrapimi, keni vërejtur sa lodhen çdo ditë këmbët tona? Ana tjetër e këmbëve është se ato janë shumë të ndjeshme, strehojnë 200,000 mbaresa nervore – disa njerëz raportojnë se këmbët e tyre gudulisen shumë ose janë shumë erogjene. Këto shputa të ndjeshme po bëjnë thirrje për një scrub këmbësh me mente!
Pra, ne jemi duke festuar për këmbë fantastike dhe mente me Scrub-in e Këmbëve The Body Shop, të pasuruar me një kombinim gjallërues të vajit esencial të mentes dhe kokrrizave të shkëmbinjve vullkanikë. Scurb-i ynë i këmbëve me mente fillon të punojë në lëkurën e fortë të shputave të këmbëve tuaja. Këmbët e dhimbshme mund të rikthehen në jetë me një scrub eksfoliues këmbësh – kështu që trajtojini ato në një natë pushimi, në një enë të ngrohtë me ujë, me scrub këmbësh, derisa të ndihen përsëri gati për të vallëzuar.

  • Scrub këmbësh freskues të gishtërinjve
  • Zbut dhe rafinon edhe këmbët më të lodhura
  • Përkëdhel këmbët aktive edhe të sportistëve
  • Vaj i butë dhe sensual i mentes nga Anglia
  • Aroma e freskët e mentes gjallëron edhe hundët

Vaj Esencial Menteje. Me mente të mbledhur, të freskët angleze, vaji ynë esencial është natyralisht freskues, prandaj jep atë ndjesi të dashur, ftohëse në lëkurë.

Shkuma e detit. Shkuma e detit është një gur mineral prej llavës vullkanike, dhe superfuqitë e tij eksfoliuese e bëjnë lëkurën e fortë më të butë.

Clear

Si përdoret

1. Çlodhni këmbët e lodhura, të ngurtësuara në ujë të ngrohtë për t’i zbutur.
2. Zhytni duart në Scrub-in tonë të Këmbëve Peppermint Reviving Pumice dhe vendoseni direkt në këmbë.
3. Merrni frymë thellë dhe masazhoni këmbët fort në lëvizjet rrethore.
4. Dhe përsërisni të njëjtën gjë në këmbë tjetër.
5. Dëgjoni këmbët tuaja duke psherëtirë nga lumturia dhe shpëlajni me ujë të ngrohtë.
6. Provoni Locionin Ftohës për Këmbët me Mente për pak hidratim pas scrub-it.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Scrub për Këmbët Peppermint Reviving Pumice

Ujë, Gur Vullkanik, Sodium Laureth Sulfate, Lithium Magnesium Sodium Silicate, Polysorbate 20, Lauryl Betaine, Alkool Benzil, Fenoksietanol, Acrylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer, Parfum / Aromë, Sorbat Kaliumi, Vaj Menteje/ Mentha Piperita, Tetrasodium Pyrophosphate, Salicilat Natriumi, Hidroksid Natrium, Sodium Lauryl Sulfate, Tetrasodium EDTA, Acid Citric.

My Review for Scrub për Këmbët Peppermint Reviving Pumice

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.