The Body Shop Albania

Sfungjer Pastrues për Fytyrën

Sfungjer Pastrues për Fytyrën

0/5
0 Mendime

Pastroni butësisht lëkurën dhe hiqni makeupin me këtë sfungjer të butë, por thellësisht pastrues.

Clear

Si përdoret

1. Njomni sfungjerin dhe vendosni mbi të produktin pastrues për fytyrën. 2. I largoni papastërtitë duke e përdorur në mënyrë rrethore sfungjerin dhe duke e aplikuar butësisht në lëkurë.

0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Sfungjer Pastrues për Fytyrën

My Review for Sfungjer Pastrues për Fytyrën

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.