The Body Shop Albania

Silver & Shine Hair Rings

Dhurate festive

Silver & Shine Hair Rings

Dhurate festive

0/5
0 Mendime

Përfundoni pamjen tuaj festive me stil këtë Krishtlindje me unazat tona të flokëve të argjendta dhe të shndritshme këtë Krishtlindje.

Krijoni stile lozonjare, sezonale me yjet dhe zemrat tona që ndihen mirë dhe vendosini në qendër të vëmendjes ato bravë të mrekullueshme. Ata janë mbushësi i përsosur i çorape ose surpriza Secret Santa. Pikërisht në kohë për sezonin e festave dimërore.

Kjo dhuratë nuk u sjell vetëm gëzim njerëzve që doni. Zbuloni se si ndihmon gjithashtu në përhapjen e dashurisë dhe ndarjen e gëzimit me njerëzit më vetëmohues në komunitetin tonë.

  • Gjashtë unaza flokësh
Clear

Si përdoret

  1. Stiloni floket tuaj.
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Silver & Shine Hair Rings

My Review for Silver & Shine Hair Rings

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.