The Body Shop Albania

Small Gift Bag

PERSONALIZO DHURATEN

100% PAMBUK

Small Gift Bag

PERSONALIZO DHURATEN

100% PAMBUK

0/5
0 Mendime

Krijoni një dhuratë të veçantë për të dashurit tuaj duke zgjedhur produkte që do t’i pëlqejnë dhe që do t’i paketoni me kujdes në çantën e dhuratave të The Body Shop.

Çanta është e punuar me dorë nga artizanët e Teddy Exports në Indi, të cilët janë partneri ynë prej kohësh në Iniciativën e Tregtisë së Drejtë, e cila ofron punësim dhe pagë të mirë për më shumë se 600 persona.

  • Përmasat: 22.5cm x 14.5cm x 10cm
  • E bërë nga 100% pambuk
  • E përkryer për të krijuar një dhuratë të personalizuar
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Small Gift Bag

My Review for Small Gift Bag

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.