The Body Shop Albania

Small Gift Box

PERSONALIZO DHURATEN TENDE

Small Gift Box

PERSONALIZO DHURATEN TENDE

0/5
0 Mendime

Krijoni një dhuratë të veçantë për të dashurit tuaj duke zgjedhur produkte që do t’i pëlqejnë dhe që do t’i paketoni me kujdes në kutinë e dhuratave të The Body Shop.

Paketimi është punuar me dorë nga mjeshtrit e “Get Paper Industrie” në Nepal, të cilët janë partneri ynë i kahershëm në nismën e tregtisë së ndershme. Për ta bërë atë, ata përdorin letër që prodhojnë me dorë, duke përdorur materiale dhe qasje të qëndrueshme, që tregon kujdes dhe qëndrim ndaj natyrës.

Madhësia e kutisë bën të mundur kombinimin e një xhel dushi 60 ml., një skrab trupi 50 ml., një krem duarsh 30 ml., një balsam buzësh ose produkte të tjera më të vogla.

Kutia mund të përdoret për të ruajtur sende të ndryshme të vogla për të cilat ju nevojiten, si bizhuteri, kozmetikë etj. Është e mbyllur me doreza tekstili dhe mund të paloset për transport dhe ruajtje të lehtë.

  • Madhësia 26 cm. x 20 cm. x 8.5 cm.
  • Plotësoni me produktet tuaja të zgjedhura për të krijuar një dhuratë të personalizuar
  • Punuar me dorë nga “Get Paper Industries”, partnerët tanë tregtarë në Nepal
  • Me letër të punuar me dorë nga materiale të qëndrueshme
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Small Gift Box

My Review for Small Gift Box

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.