The Body Shop Albania

Soak & Slather Mango Gift Set

Soak & Slather Mango Gift Set

0/5
0 Mendime

Përkëdhelni lëkurën tuaj me kujdes të butë dhe shqisat tuaja me një aromë frutash të parezistueshme me këtë grup produktesh për kujdesin e trupit.

Me këtë komplet jo vetëm që do të lumturoni veten ose një person të dashur, por gjithashtu do të mbështesni partnerët tanë në programin e Tregtisë së Drejtë të Komunitetit, i cili na ndihmon t’i prodhojmë ato. Kosi hidratues i trupit përmban qumësht organik bajamesh nga Spanja, ku punojmë me një kooperativë fermerësh që kujdesen për mjedisin. Pemët e bajames janë një pengesë natyrore kundër zjarreve në pyje dhe në këtë mënyrë mbrojnë habitatin natyror lokal.

Karta e paketimit është e certifikuar nga FSC dhe e riciklueshme.

Seti përmban:

  • Xhel dushi dhe shkumë vaske Mango 250 ml
  • Jogurt trupi Mango 200 ml
  • Aksesori i banjës
Clear
0 / 5
Performanca
Cilësia
Vlera

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Shopping Cart

Përbërësit

Soak & Slather Mango Gift Set

My Review for Soak & Slather Mango Gift Set

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Fito Shpërblime

Sa më shumë shpenzoni, aq më shumë përfitoni. Për cdo 1 EUR përfitoni 1 Pikë. Kur të keni mbledhur 500 Pikë ne ju shpërblejmë me 5 EUR dhuratë për të shpenzuar në dyqan ose online. 

Email me when in stock

We’d be happy to contact you as soon as this item is available. Simply enter your email address in the space below.